Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Lucifer seizoen vijf deel twee

Eind deze maand gaat het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer van start bij Netflix. De streamingdienst heeft nu de eerste beelden uitgebracht.

Het vijfde seizoen ging afgelopen augustus van start bij Netflix. Nog niet alle afleveringen van het seizoen werden beschikbaar, op het tweede deel van het vijfde seizoen moest nog even gewacht worden. Inmiddels is het al bekend dat het tweede deel van het vijfde seizoen 28 mei van start gaat bij Netflix.

Netflix heeft nu de eerste beelden uitgebracht, bekijk de trailer hieronder. In het tweede deel zal God (Dennis Haysbert, Reverie) op aarde arriveren. In de afleveringen zullen er geheimen worden onthuld en heroïsche offers worden gebracht, die de wereld voor altijd zullen veranderen.

Video on youtube


Lucifer werd drie seizoenen uitgezonden door FOX, daarna nam Netflix de serie over. Met het tweede deel van dit vijfde seizoen komt er bijna een eind aan Lucifer. Netflix heeft namelijk nog één seizoen aangekondigd. Het zesde seizoen zal de laatste van de misdaadserie zijn.
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Lucifer