Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

'De fans zullen minder kunnen genieten van Lucifer'

Het zesde seizoen zal de laatste zijn voor de duivelse leuke serie Lucifer. Maar er is meer minder leuk nieuws voor de fans van de duivel die verveeld raakte in de hel en naar aarde kwam.

Het tweede deel van het vijfde seizoen van Lucifer (Tom Ellis, foto) zal binnenkort in productie gaan en daar achteraan zullen ze direct het zesde seizoen gaan opnemen. Maar volgens bronnen van TVLine krijgt het zesde seizoen minder afleveringen. Als het klopt, Netflix heeft het nog niet bevestigd, dan krijgt het zesde seizoen zes afleveringen minder dan het vijfde seizoen.



Het zesde seizoen, dat alle draadjes bij elkaar moet binden en een einde moet maken aan de serie die veel fans heeft, krijgt tien afleveringen. Dat zal het totaal van de zes seizoenen op 93 afleveringen brengen. Dat zijn er zes minder dan verwacht. Want in het algemeen werd gedacht dat ook het zesde seizoen zestien afleveringen zou gaan krijgen. Maar omdat het nog niet is bevestigd zou dit aantal best wel weer kunnen veranderen. Het vijfde seizoen had oorspronkelijk ook eerst slechts tie afleveringen. Netflix heeft het vijfde seizoen zes afleveringen meer gegeven en opgedeeld in twee delen van elk acht afleveringen. Dus nog niet alle hoop is verloren voor de fans van Lucifer voor het allerlaatste seizoen.
Vorige aflevering
Partners 'Til the End
Partners 'Til the End
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TimGo10
09 sep 2020 17:51 -
7 afleveringen te weinig voor 100, gemiste kans...
Reageer
Lucifer