Love/Hate

7.9 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
5seizoenen/28afleveringen/2010 - 2014 
NetwerkRTE One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min20102014 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:RTE One
Love/Hate is een Ierse dramaserie van de zender RTE One. De serie ging in première op 3 oktober 2010.

Love/Hate speelt zich af in de gangsterwereld in Dublin. Wanneer een katastrofisch evenement afspeelt in een kleine drugsbende, moeten de familie, vrienden en de andere indirecte betrokkenen leven met de gevolgen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 4
0 / 6
Seizoen 5
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Love/Hate.

Populaire reacties (4)

9
15 apr 2017
Eerste twee seizoenen waren goed, maar wel wat wisselvallig. De plot en acteerprestaties konden misschien beter. Niettemin een sterk begin. Rauwe Ierse maffia serie met drama elementen, grove humor, fijne soundtrack, snel camerawerk, leuke personages en een heerlijk 'Hooligan/Ghetto' randje.

In seizoen 3 ontwikkelt deze serie zich stormachtig. Alles klopte. Wat een sterke karakterontwikkeling, ongehoord. Tom Vaughan-Lawlor als Nidge is geweldig en van het zelfde niveau als James Gandolfini.

Seizoen 4 wellicht wat mindere plot en voelde voor mij als een opstapje voor het laatste seizoen. Gelukkig pakte dit goed uit, want wat heb ik genoten van seizoen 5. Op het puntje van mijn stoel en met tv momenten die mij voor altijd bij blijven. KING!
-
17 jul 2015
kwam toevallig love/hate tegen op netflix en ben er gelijk ingedoken waar ik zeker geen spijt van heb. rauwe serie viel mij op dat een van de hoofdrolspelers johny boy te prooi viel aan een afrekening ben er nog niet achter wie hier achter zit .de rol van darren vindt ik persoonlijk sterk neergezet door Robert Sheehan.

Vergelijkbare series

The Sopranos
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem