Love/Hate

7.9 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Polar_low_in_my_head
9
15 apr 2017 12:50 -
Eerste twee seizoenen waren goed, maar wel wat wisselvallig. De plot en acteerprestaties konden misschien beter. Niettemin een sterk begin. Rauwe Ierse maffia serie met drama elementen, grove humor, fijne soundtrack, snel camerawerk, leuke personages en een heerlijk 'Hooligan/Ghetto' randje.

In seizoen 3 ontwikkelt deze serie zich stormachtig. Alles klopte. Wat een sterke karakterontwikkeling, ongehoord. Tom Vaughan-Lawlor als Nidge is geweldig en van het zelfde niveau als James Gandolfini.

Seizoen 4 wellicht wat mindere plot en voelde voor mij als een opstapje voor het laatste seizoen. Gelukkig pakte dit goed uit, want wat heb ik genoten van seizoen 5. Op het puntje van mijn stoel en met tv momenten die mij voor altijd bij blijven. KING!
Reageer
avatar_anonymous
-
17 jul 2015 11:41 -
kwam toevallig love/hate tegen op netflix en ben er gelijk ingedoken waar ik zeker geen spijt van heb. rauwe serie viel mij op dat een van de hoofdrolspelers johny boy te prooi viel aan een afrekening ben er nog niet achter wie hier achter zit .de rol van darren vindt ik persoonlijk sterk neergezet door Robert Sheehan.
Reageer
avatar_gumstarr
8
03 jun 2014 01:01 -
Als je niet van gritty en grimey houdt, dan kun je deze maar beter meteen wegklikken. Als je wél lekker ging op de recht-voor-je-raap-ness van Braquo, Engrenages en Top Boy, dan zou dit zomaar iets voor jou kunnen zijn. Het is geen fine dining met een truffel velouté met ravioli van foie gras en Madeira, maar ongecompliceerde robuuste Hollandse kost met grote stukken knolraap en andere vergeten groenten die eindigen op lof en kool.

Heeft de IRA eindelijk haar wapens neergelegd, maken Johny Boy en z’n mannen er een dolle boel van in Dublin. Met harde hand regeren ze de straten in een poging aan het hoofd te blijven van de criminele voedselketen. Ook Darren, gespeeld door Robert Sheehan, draagt hier zijn steentje aan bij en dat is prettig, want Sheehan was ook de man die in zijn eentje Misfits een leuke serie maakte.
Reageer
John Doe
richard (gast)
29 apr 2015 13:03 -
wat een goeie serie... de ierse sopranos... wil graag verder met seizoen 3 4 en 5... @netflix
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.