La Catedral del Mar

7.8 / 10
50 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkAntena 3
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min20182018 (Beëindigd)
Netwerk:Antena 3
La Catedral del Mar is een Spaanse historische avonturenserie van de zender Antena 3. De serie ging in première op 23 mei 2018.

Barcelona. Veertiende eeuw. De horige Arnau Estanyol (Aitor Luna) is vastbesloten om rijkdom en vrijheid te bereiken, maar stuit daarbij op minachting van de adel en achterdocht van de inquisitie. De achtdelige tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige, succesvolle bestseller van Ildefonso Falcones.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (1)

La Catedral del Mar - Seizoen 1

9.5

Nieuws (2)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Karin Witowski. Veel kijkplezier.
17 apr 2020
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie niet Engelstalige series. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2018
4

Populaire reacties (2)

10
09 okt 2018
Echt een hele toffe serie ! Was alweer even geleden dat ik zelfs in de nacht niet kon stoppen met kijken, in 3 dagen alle afleveringen afgekeken.
Moet wel een kleine kanttekening maken dat ik de eerste aflevering wel af en toe even moest kijken wie nou wie was.. maar daarna helemaal top !
10
03 sep 2018
Net klaar met kijken. Wat een prachtig verhaal. Alles zit erin. Drama, liefde, familiebanden. Het is het verhaal van de bouw van een kerk, die gebouwd wordt door het volk. Het laat het leven zien van Arnau, een van de mensen die meehelpt bij de bouw van deze kerk. Een absolute aanrader als je houdt van historisch drama.
Serie is sinds 1 september te zien op Netflix

Vergelijkbare series

Alta Mar
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem