La Casa De Las Flores

7.2 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
7.2 / 10
3seizoenen/23afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
3x1 23 april 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min2018 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
La Casa De Las Flores is een Spaanse dramedyserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 10 augustus 2018.

In de serie volgen we de rijke, bijna perfecte familie de la Mora die een bloemenwinkel heeft. Virginia (Verónica Castro) is de matriarch van de familie en de manager de bloemenwinkel. Ze bereidt het verjaardagsfeest voor van haar man Ernesto (Arturo Ríos). Op het feest komen naast vrienden en buren ook hun drie kinderen: Paulina (Cecilia Suárez), de oudste en de rechterhand van haar vader, Julian (Dario Yazbek Bernal), de onverantwoordelijke en werkloze zoon, en Elena (Aislinn Derbez), de jongste dochter die architectuur studeert in de Verenigde Staten en ze neemt haar Amerikaanse vriend Dominique (Sawandi Wilson) mee.

Dan blijkt op een dag dat Ernesto een minnares had die plotseling is overleden. Zij blijkt ook een eigen zaak te hebben gehad: een club voor dragqueens en transseksuelen. Na haar dood besluit Ernesto de kinderen van zijn minnares bij zijn eerste familie te betrekken. Langzaam aan komen er steeds meer geheimen aan het licht en blijkt dat we degene die we liefhebben moeten beschermen en vergeven, hoe ongemakkelijk dat ook is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (2)

La Casa De Las Flores - Seizoen 2

7

La Casa De Las Flores - Seizoen 1

8

Nieuws (11)

De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
ma 30 maart
In de week van 16 tot en met 22 maart is er veel gebeurd in Nederland. Ook op serie gebied is er wel nieuws al schuift dat nu heel langzaam naar de achtergrond. De podacst, een prijsvraag en meer nieuws uit week 12.
ma 23 maart
Netflix heeft La Casa De Las Flores gecanceld. Het aankomende derde seizoen is daarmee het laatste seizoen van de Spaanse serie.
wo 18 maart

Populaire reacties (2)

10
23 okt 2019
Heeft wat weg van Desperate house wife's. Heel veel humor.
7.5
17 nov 2018
Geweldige serie! Aanrader!

Vergelijkbare series