Kim Possible

8.1 / 10
25 min
Actie, Avontuur, Comedy, Animatie, Kinder
Volg deze serie
8.1 / 10
4seizoenen/86afleveringen/2002 - 2007 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20022007 (Beëindigd)
Kim Possible is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 7 juni 2002.

Kim Possible draait om Kim Possible, een meisje dat samen met haar beste vriend Ron Stoppable de wereld redt. Als 12-jarige begon ze haar eigen website die bedoeld was om te proberen een bijbaantje te vinden. Om er zeker van te zijn dat ze werk zou krijgen, vermeldde ze dat ze alles kon. Prompt kreeg ze de opdracht om een aantal gevaarlijke schurken te stoppen. Zo moest bij haar eerste klus dodelijke laserstralen uitzetten met haar cheerleadertrucjes (al was dat aanvankelijk niet de bedoeling. Haar opdrachtgever maakte een tikfout en zond zo de mail met het verzoek om hulp naar Kim in plaats van naar Team Impossible). Het lukte haar ook nog, en die dag werd ze met haar vriend Ron een team dat het kwaad tegenhoudt.

Kim en Ron worden bijgestaan door Rons huisdier, een naakte molrat genaamd Rufus, en Wade, een 10 jaar oud genie die Kim geregeld voorziet van gadgets en informatie. Kims vaste tegenstander is Dr. Drakken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 30
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Kim Possible.
Kim Possible