Jean-Claude Van Johnson

7.1 / 10
31 min
Actie, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:31 min2017 - heden
Genres:ActieKomedie
Netwerk:Amazon
Jean-Claude Van Johnson is een Amerikaanse actie-/komedieserie van de zender Amazon. De serie ging in première op 15 december 2017.

De beroemde actieheld/expert in gevechtssporten, Jean-Claude Van Damme was ook actief onder de naam van zijn alter ego "Jean-Claude Johnson" als 's werelds beste "undercover" privé huurling.
Na jaren op pensioen te zijn ontmoet hij een verloren liefde die hem de kans geeft zijn rentree te maken.
Deze keer zal hij dodelijker zijn dan ooit te voren! Waarschijnlijk...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Jean-Claude Van Johnson.

Nieuws (5)

The Tick is door Amazon vernieuwd met een tweede seizoen. Maar drie andere series zijn minder fortuinlijk, die zijn gecanceld door Amazon Prime Video. We beginnen met het goede nieuws, de komische superheldenserie The...
18 jan 2018
4
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt/midseason, welk seizoen of première en welke zender. Vrijdag 1 december 00.00 – East Los High – Seriefinale event...
29 nov 2017
Net als in november hebben we alle nieuwe series die in december 2017 uitkomen voor je op een rijtje gezet.* DarkTe zien vanaf: Vrijdag 1 december bij Netflix. Het verhaal: Dark is een familiesaga met een...
28 nov 2017
5

Populaire reacties (3)

5
20 aug 2016
Als land- en leeftijdsgenoot van JCVD kan ik natuurlijk moeilijk ontkennen zijn hele oeuvre destijds niet gezien te hebben;
Er was eigenlijk gewoon geen ontkomen aan.

Dat onze Jean-Claude het meer moest hebben van zijn "looks" en "moves" dan van zijn uitgesproken acteertalent is zeker geen geheim en ondanks zijn zeer beperkt inlevingsvermogen in andere personages dan het standaardtype dat hij gewoonlijk speelde heeft de man best wel een mooie carrière gehad.
Het feit dat hij geen zin kon uitspreken die meer dan tien woorden bevatte was hierbij zelfs geen enkele belemmering op zijn weg naar eeuwige roem.

Tijd voor een come-back dus.
Helaas is het met come-backs meestal een beetje hetzelfde verhaal als met remakes; Men kan het gewoonlijk beter laten en genieten van de oude dag zonder er iemand anders mee lastig te vallen..
Tenzij je natuurlijk de kans heb om een rol te spelen die je op het lijf geschreven is.

Dit zal JCVD ongetwijfeld ook gedacht hebben toen hij de kans kreeg om zichzelf te spelen in "Jean-Claude Van Johnson".

Helaas verdenk ik JC er van dat hij "Dave Callaham", die al niet erg grootse zaken op zijn palmares had staan als schrijver van scripts voor vehikels als "Doom", "Godzilla" en alle delen van "The Expendables", heeft geholpen met het bedenken van de "grapjes" en "one-liners" voor deze actie-komedie.
Die staan namelijk op het niveau van JC's acteertalent in zijn beste dagen.
Toch was ik het volkomen eens met Jean-Claude wanneer hij deze pilot afsloot met de onsterfelijke zin : "I should never have come back"
Hopelijk beseft men dit ook bij Amazon op tijd.

Mijn mening : Als je niet echt fan bent van JC kan je dit best laten voor wat het is.

Vergelijkbare series