The Tick

6.8 / 10
30 min
Actie, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon vernieuwt één serie cancelt er drie

The Tick is door Amazon vernieuwd met een tweede seizoen. Maar drie andere series zijn minder fortuinlijk, die zijn gecanceld door Amazon Prime Video.

We beginnen met het goede nieuws, de komische superheldenserie The Tick, gebaseerd op de gelijknamige comic book, is vernieuwd met een tweede seizoen. De streaming-service van de webgigant Amazon heeft tien nieuwe afleveringen besteld die in 2019 te zien zullen zijn. Maar de fans hoeven niet tot 2019 te wachten. Het tweede deel van het eerste seizoen zal op 23 februari 2018 van start gaan bij Amazone Prime Video.


Dan het slechte nieuws. Maar liefst drie series zijn gecanceld door Amazon. We beginnen met de komische serie I Love Dick met Kevin Bacon in de hoofdrol. De serie ging in mei 2017 in première na een pilot te hebben gehad in augustus 2016. De serie I Love Dick was gebaseerd op het gelijknamige boek van Chris Kraus. In I Love Dick draait het om Chris en Sylvere die hebben een moeizaam huwelijk. Beide worden verliefd op dezelfde charismatische professor uit Marfa. Deze professor heet Dick… Het eerste seizoen heeft slechts acht afleveringen gehad inclusief de pilot.

Ook de komedieserie met Jean-Claude Van Damme heeft het slechts één seizoen van zes afleveringen volgehouden. Jean-Claude Van Johnson vertelde het verhaal van de beroemde actieheld/expert in gevechtssporten, Jean-Claude Van Damme was ook actief onder de naam van zijn alter ego 'Jean-Claude Johnson' als 's werelds beste 'undercover' privé huurling. Na jaren op pensioen te zijn ontmoet hij een verloren liefde die hem de kans geeft zijn rentree te maken. Deze keer zal hij waarschijnlijk dodelijker zijn dan ooit tevoren! Amazon heeft besloten om het bij dit ene seizoen te laten.

One Mississppi is na twee seizoenen gecanceld. Amazon heeft geen derde seizoen besteld van de komedieserie met en van Tig Notaro. In One Mississippi volgde ze Tig als zij terugkeert naar de plek waar ze is opgegroeid om de dood van haar geliefde moeder te verwerken. Omdat ze ook worstelt met haar eigen gezondheid en relaties besluit ze om de banden met haar verleden weer aan te halen om te genezen en vooruit te kunnen gaan. De twee seizoenen hebben ieder zes afleveringen gehad.

Zijn deze vernieuwing en canceleringen terecht?


Vorige aflevering
Choose Love!
Choose Love!
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_renzoroy
18 jan 2018 16:11 -
Kan Amazon beter Cancelzon noemen. Verlengen ze wel eens een serie? The Last Tycoon, Z: The Beginning of Everything en nu deze 3 weer. I Love Dick vind ik niet zo erg want dat vond ik erg tegenvallen. JCVJohnson was geweldig, dus dat vind ik erg jammer. Last Tycoon en Z:... vond ik ook erg goed, maar ben er maar mee gestopt door het cancellen er van. Ook de pilots van The After en Hysteria waren beide vet en die 2 hebben ze zelfs nooit opgepakt. Amazon Prime..tssk, Het is meer Amazon Crime, omdat ze vele goede series cancellen.
Reageer
avatar_H3nDri3
18 jan 2018 16:45 -
Ben ook nog lang geen fan van Amazon Prime. Ook dat idiote gedoe met die pilots die ze uitzenden en dan maar afwachten of er, een jaar later dan ook nog, een vervolg opkomt. Breng een serie meteen of helemaal niet.
Reageer
avatar_renzoroy
18 jan 2018 18:22
ja pilotseason, dan kunnen mensen stemmen en dan besluit amazon of ze hem wel of niet oppikken... Ik vind dat ook een dom systeem. Zo vond ik dus The After (van Chris Carter, o.a. van The X-Files) best goed, maar is nooit verder wat mee gedaan. Zelfde geld voor Hysteria. Maar andere series die jou kan crap lijken worden dan wel tot serie besteld. Zo wordt je steeds geteased door Amazon... geen pilots meer kijken dus daar :p
Reageer
avatar_renzoroy
18 jan 2018 18:23
Het is dan net of je een boek leest en na hoofdstuk 1 zijn alle bladzijdes blanco... :/
Reageer

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
vrijdag, 10:02
1