Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in december 2017

Overzicht nieuwe series in december 2017

Net als in november hebben we alle nieuwe series die in december 2017 uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

Dark

Te zien vanaf: Vrijdag 1 december bij Netflix.
Het verhaal: Dark is een familiesaga met een bovennatuurlijke twist. Het is gesitueerd in een Duitse stad waar de verdwijning van twee jonge kinderen de relaties blootleggen van vier families.
De cast: Oliver Masucci, Karoline Eichhorn, Jördis Triebel, Louis Hofmann, Maja Schöne en Stephan kampwirth.
Video on youtube


Happy!

Te zien vanaf: Woensdag 6 december bij Syfy.
Het verhaal: Nick Sax is in Happy! een dronken en corrupte voormalig politieagent die een huurmoordenaar wordt. Hij raakt verstrikt in de wereld van terloopse moorden, zielloze seks en verraad. Nadat een karwei verkeerd gaat wordt zijn beschonken leven volledig op zijn kop gezet door een klein, vasthoudend, positief, denkbeeldig, gevleugeld paard genaamd Happy.
De cast: Christopher Meloni, Patton Oswalt, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Zabryna Guervara en Ritchie Coster.
Video on youtube


Knightfall

Te zien vanaf: Woensdag 6 december bij History.
Het verhaal: Knightfall vertelt over de val, vervolging en banden op de brandstapel van de Tempeliers, zoals georkestreerd door paus Clemens V en Filips IV van Frankrijk op vrijdag, 13 oktober 1307. De serie richt zich op Templar-leider Sir Landry, een moedige strijder ontmoedigd door falen van de Tempeliers in het Heilige Land, dat wordt nieuw leven ingeblazen door het nieuws dat de Heilige Graal is opgedoken.
De cast: Tum Cullen, Simon Merrells, Sam Hazeldine en Padraic Delany.
Video on youtube


Wormwood (2017)

Te zien vanaf: Vrijdag 15 december bij Netflix.
Het verhaal: Errol Morris regisseert deze serie over de mysterieuze dood van een militaire wetenschapper tijdens de Koude Oorlog, die betrokken was bij een geheime biologische oorlogvoering. De wetenschapper kwam om het leven en zijn dood riep de nodige vraagtekens op. Er wordt beweerd dat hij onder invloed van toegediende LSD uit een hotelraam is gesprongen. De LSD zou hem zijn toegediend door de CIA voor geheime experimenten. In de semi-documentaire Wormwood (2017) gaat zijn zoon achter de waarheid aan.
De cast: Peter Sarsgaard, Bob Balaban, Molly Parker, Christian Camargo en Jack O’Connell.
Video on youtube


ERASED (2017)

Te zien vanaf: Vrijdag 15 december bij Netflix.
Het verhaal: Na de moord op zijn moeder keert Saturo, in ERASED (2017), 18 jaar terug in de tijd. Hij krijgt de kans een ontvoering tegen te houden die drie van zijn klasgenoten niet hebben overleefd.
De cast: Tamae Andô, Kasumi Arimura, Tatsuya Fujiwara en Seiji Fukushi.
Video on youtube


Jean-Claude Van Johnson

Te zien vanaf: Vrijdag 15 december bij Amazon.
Het verhaal: De beroemde actieheld/expert in gevechtssporten, Jean-Claude Van Damme, was ook actief onder de naam van zijn alter ego "Jean-Claude Johnson" als 's werelds beste "undercover" privé-huurling. Na jaren met pensioen te zijn ontmoet hij een verloren liefde die hem de kans geeft zijn rentree te maken. Deze keer zal hij dodelijker zijn dan ooit te voren in Jean-Claude Van Johnson! Waarschijnlijk...
De cast: Jean-Claude Van Damme, Phylicia Rashad, Kat Foster en Moises Arias.
Video on youtube


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in december 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? En welke serie(s), denk jij, zal vernieuwd worden, gecanceld worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema worden gehaald?


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

renzoroy
renzoroy 28 november 2017, 17:01
Dark en Wormwood, maar vooral Jean-Claude van Johnson (jaja, ik ben al van mijn kindertijd megafan van zijn films) Zit al een jaar te wachten, sinds ik de pilot gezien heb. Die vond ik geweldig. Dus ben benieuwd. :)
ellenvangenechten10
ellenvangenechten10 28 november 2017, 17:03
Dat is maar povertjes...
E71
E71 28 november 2017, 19:05
Jean-Claude van Johnson lijkt me wel lachen. van Damme speelde een soortgelijke rol in de film JCVD. En die vond ik verassend goed. Die ga ik een kans gunnen. Evenals DARK en Wormwood.
anonymous
anonymous 28 november 2017, 19:17
Dark, misschien Wormwood en Jean-Claud van Johnson.

De omschrijving van Happy is zo vreemd, dat ik daar niet aan ga beginnen.
Log in om een reactie achter te laten