Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 30

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Shield

Vic Mackey, leider van het Strike team in een politiebureau te midden van Farmington, verantwoordelijk voor lokale drugsbendes zit samen met Shane, Lemansky en Ronnie midden in het geweld van Armeense- en Mexicaanse maffia. Als kijker zie je langzaam aan scheuren binnen het team ontstaan.

In een ander deel van de Barn, zoals het politiebureau ook wordt genoemd, werken Dutch en Wyms als rechercheurs, samen met een uitgebreid team van politieagenten. Als rode draad door de serie zie je de moeizame samenwerking met Vic en zijn team en hun bijzondere band.

Vanwege een aantal wisselingen van de macht binnen de Barn heeft het Strike team niet altijd alle vrijheid die men gewent is. Aceveda de man met politieke ambities, Rawling de vrouw die zichzelf een onmogelijke taak heeft gegeven, Billings de man die als interim nooit op deze plek had moeten zitten en Wyms de vrouw die het Strike team uiteindelijk heeft ontmanteld.

Als het team van Vic ook door de obsessieve Kavanaugh, interne zaken, wordt onderzocht worden de scheuren binnen het team steeds groter. Shane, degene die probeert Vic te imiteren maar daar niet in slaagt , Lemansky die aan het kortste eind trekt en Ronnie die als enige Vic trouw is gebleven.

De serie geeft je een kijkje in de wereld van een in problemen zijnde politiestation in Los Angeles. Als je meer wilt weten hoe men vanuit dit bureau de straat probeert schoon te houden en gruwelijke moorden probeert op te lossen is deze serie zeker de moeite waard.

Dit was de radiocolumn van Roelof.

Ook speciale aandacht voor de prijsvraag voor het beste/leukste nummer van de afgelopen 75 afleveringen. Peter heeft op Spotify een lijst gemaakt met alle tien de nummers. Klik hier om de nummers te beluisteren. Er kan nog tot 29 november gestemd worden.

Wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.
Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Al Green - Love and Happiness

Tot volgende week bij Roulette FM met een speciale jubileumaflevering en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Vandaag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Vandaag, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Vandaag, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00