Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO's Insecure nu te zien op Amerikaanse Netflix, Band of Brothers en Six Feet Under volgen binnenkort

HBO's Insecure nu te zien op Amerikaanse Netflix, Band of Brothers en Six Feet Under volgen binnenkort

Issa Rae's HBO-comedydrama Insecure is geland op Netflix, met meerder HBO-titels die eraan komen.
De serie lanceerde eergisteren op de streamerservice, nadat vorige maand de verrassende stap van de HBO-serie werd onthuld. Netflix heeft ook bevestigd dat Band of Brothers, The Pacific, Six Feet Under en Ballers op de dienst zullen verschijnen als onderdeel van de deal.

Insecure

De overeenkomst is co-exclusief met Max van Warner Bros. Discovery. True Blood, dat wordt gestreamd op rivaliserende dienst Hulu, zal ook worden toegevoegd aan Netflix buiten de VS.

Deadline onthulde in juni dat Insecure de hoofdrol zou gaan spelen in een pakket van HBO-titels die op Netflix worden uitgezonden, de eerste keer dat Netflix HBO-content zal uitzenden in de VS. Destijds meldden we dat sommige HBO-veteranen tegen het plan waren, maar dat de financiële overwegingen van het bedrijf het wonnen.

David Zaslav, CEO van Warner Bros. Discovery, gaf al vroeg in zijn ambtstermijn aan dat hij bereid is exclusiviteit op te geven en content in licentie te geven om de winst te vergroten. Eerder dit jaar ging Warner Bros. Discovery titels zoals Westworld distribueren naar gratis streamingplatforms zoals Roku en Tubi.

Insecure zelf werd dit jaar uitgezonden op het kabelnetwerk OWN dat eigendom is van Warner Bros. Discovery, een zeldzame recente stap voor een HBO-serie om uitgezonden te worden op de basiskabel.

Alle vijf seizoenen van Insecure zijn eergisteren toegevoegd. De finale van de serie werd in december 2021 uitgezonden.

Van makers Rae en Larry Wilmore verkent Insecure de ervaring van zwarte vrouwen aan de hand van de beste vriendinnen Issa (Rae) en Molly (Yvonne Orji), terwijl ze omgaan met hun eigen gebreken terwijl ze door verschillende werelden proberen te navigeren en omgaan met een eindeloze reeks ongemakkelijke dagelijkse ervaringen. In de loop van het eerste seizoen probeert Issa erachter te komen wat ze van het leven wil en hoe ze het heft in eigen handen kan nemen, terwijl ze haar weg door deze reis zoekt.

In de serie spelen ook Jay Ellis, Natasha Rothwell en Amanda Seales de hoofdrollen.

Tijdens Insecure's vijf seizoenen verdiende de serie in totaal 14 Emmy-nominaties, waaronder een overwinning voor Outstanding Single-Camera Picture Editing For A Comedy Series in 2020.Bekijk hieronder een trailer voor Insecure.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten