His Dark Materials

8.1 / 10
55 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
2seizoenen/15afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:55 min2019 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:BBC One
His Dark Materials is een Britse fantasyserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 3 november 2019.

Lyra Belacqua leeft in een wereld waar ijsberen pantser dragen, de zielen van mensen buiten hun eigen lichaam in wezens genaamd Daemons leven en een mysterieus stofje genaamd Dust het geheim van onbeperkte macht verbergt. Wanneer haar vriend Roger en een aantal andere kinderen vermist raken, gaat Lyra op reis om ze terug te brengen. Onderweg komt ze een kleurrijke cast aan personages tegen, waaronder Lord Asriel, Ms. Coulter en Lee Scoresby.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 7

Recensies (4)

His Dark Materials - Seizoen 2

9

His Dark Materials - Seizoen 1 (dvd)

8

Nieuws (23)

Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
26 jan 2021
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
1 jan 2021
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Ruth Wilson ook op haar cv heeft staan.
7 jan 2021
3

Populaire reacties (1)

9
24 nov 2020
Ik heb de boeken gelezen en vind deze verfilming fantastisch. Ze laten het boek echt tot leven komen. Ik moest even wennen aan het meisje dat Lyra speelt, (ze kwam niet helemaal overeen met hoe ik me haar voorstelde in het boek) maar ze doet het heel goed. Je ziet haar echt groeien in de rol. De special effects zijn top. En ook even een shoutout naar de intro. Die is echt van niveau Game of Thrones. Ben heel benieuwd naar seizoen twee.