Hard Sun

7.3 / 10
52 min
Sciencefiction, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min2018 - heden
Netwerk:BBC One
Hard Sun is een Engelse sciencefiction-/detectiveserie van de zender Hulu/BBC one. De serie ging in première in 2018.

Hard sun gaat over politiedetectives Robert Hicks en Elaine Renko die tijdens een routineonderzoek naar de dood van een hacker een top secret overheidsdocument in handen krijgen. Daaruit blijkt dat de zon oververhit aan het raken is en dat de aarde over vijf jaar onvermijdelijk vernietigd zal worden.

Naast dat op zich al verpletterende nieuws worden ze ook geconfronteerd met de haast onmogelijke opdracht om orde en gerechtigheid te handhaven in een wereld die afstevent op het armageddon. Want welke crimineel is nog bang van politie, gerecht of gevangenis wanneer de wereld op de rand van de ondergang staat?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Hard Sun - Seizoen 1

6.5

Hard Sun - Eerste aflevering

7.5

Nieuws (8)

Apple TV+ komt een nieuwe misdaadserie, genaamd Home Before Dark. De eerste beelden zijn nu naar buiten gebracht.
7 mrt 2020
2
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Donderdag 1 maart 00.00 – Bad Banks – Serie première (Arte) 00.00 – Vikings...
28 feb 2018

Populaire reacties (3)

9
26 feb 2018
Ik heb nu de 6 afleveringen van seizoen 1 gezien, maar ik had bij de laatste niet het gevoel dat ik naar het slot van een seizoen zat te kijken maar eerder naar een gewone aflevering waar volgende week weer een vervolg op moet komen. Ik hoop dus dat seizoen 2 snel wordt uitgezonden!
9
22 jan 2018
Tot nog toe een hele goede serie. Mogen nog veel meer seizoenen volgen wat mij betreft.

Vergelijkbare series