Grenslanders

7.1 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2019 - heden
NetwerkEen
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Een
Grenslanders is een Belgische misdaadserie van de zender Een. De serie ging in première op 22 maart 2019.

Misdaadthriller die zich afspeelt op de grens van West- en Zeeuws Vlaanderen. Wanneer er een meisje wordt gevonden in het water, moeten de Vlaamse en Zeeuws politie samenwerken. Om het meisje te ondervragen en te doorgronden wordt beroep gedaan op een psychiater uit Antwerpen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Grenslanders - Seizoen 1

7

Grenslanders - Eerste aflevering

9

Nieuws (3)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie Nederlandstalige series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2019
7
De zondagavond van NPO 3 is het terrein van dramaseries als Penoza, Smeris en Vlucht HS13. Aan het eind van de zomer is daar de nieuwe titel Grenslanders van AVROTROS en VRT te zien.
16 jul 2019
AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT hebben de nieuwe misdaadserie Grenslanders laten realiseren door Column Film en Eyeworks België. De serie speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.
28 mei 2019

Populaire reacties (1)

6
11 jul 2019
Speelt zich af in de grensstreek tussen Belgie en Holland - Zeeuws Vlaanderen. Politieserie. Samenwerking tussen Nederlandse recherche dame en een Belgische psychiater. Draait om mensensmokkel. Geen verrassend verhaal, wel mooie beelden. Als je echt teveel TV tijd hebt.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem