Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Misdaadserie Grenslanders in augustus op NPO 3

AVROTROS en de Vlaamse omroep VRT hebben de nieuwe misdaadserie Grenslanders laten realiseren door Column Film en Eyeworks België. De serie speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

In de afgelegen grensstreek tussen Nederland en Vlaanderen wordt aan Nederlandse zijde een onbemand plezierjacht aangetroffen doorzeefd met kogels en vol bloedsporen. Aan Vlaamse zijde wordt tegelijkertijd een mysterieus dolend meisje gevonden. De Rotterdamse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) en de Antwerpse gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen de Bouw) worden ieder op een zaak gezet en ontdekken al snel dat er een verband is tussen het jacht en het meisje.

Wanneer Tara en Bert zich samen in de zaak vastbijten, komen ze erachter dat de bewoners van dit grensland al eeuwenlang op hun eigen manier omgaan met vreemdelingen.

Tara en Bert stuiten in het grensland steeds meer op tegenwerking. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende grensland en de mensen die er wonen, er praktijken op nahouden die het daglicht niet mogen zien. In een sfeer van toenemende paranoia en vijandigheid dringen ze dieper door in de geheimen van de streek, maar daarbij gaan ook hun persoonlijke problemen hen steeds meer parten spelen…

7677 Jasmine
Jasmine Sendar

De hoofdrollen worden vertolkt door Jasmine Sendar en de Vlaamse acteur Koen De Bouw. Ook Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos, Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme maken deel uit van de cast. Het scenario is geschreven door Rik D’hiet en Erik de Bruyn, de regie is in handen van Erik de Bruyn. Grenslanders is vanaf zondag 25 augustus te zien om 20.15 uur bij AVROTROS op NPO 3.
Vorige aflevering
Aflevering 8
Aflevering 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grenslanders