Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Er zijn al vier seizoenen van de Batman-prequel Gotham te zien bij Netflix, vanaf juli is daar ook het vijfde en laatste seizoen te bekijken.
19 jun 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
26 feb 2020
FOX komt op 25 april met de allerlaatste aflevering van de serie Gotham. Er is nu een trailer verschenen van de Batman-prequel.
23 apr 2019
Camren Bicondova, die de afgelopen vijf jaar Selina Kyle (Catwoman) in de serie Gotham van FOX heeft gespeeld, is gestopt met haar rol.
21 apr 2019
3
Gotham is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. Momenteel is het vijfde en laatste seizoen in de Verenigde Staten bezig.
2 apr 2019
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
9 jan 2019
Het vijfde en tevens laatste seizoen van misdaadserie Gotham start op 3 januari bij FOX in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie te volgen bij Netflix.
22 dec 2018
1
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie superhelden. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
25 dec 2018
6
We weten al dat het vijfde seizoen van Gotham de allerlaatste gaat worden en dat het in januari van start zal gaan. De FOX-serie krijgt wel meer afleveringen.
2 nov 2018
Er is meer bekend over het komende vijfde en laatste seizoen van de Batman-prequel dramaserie Gotham.
8 okt 2018
Acteur Shane West heeft een gruwelijke rol in het komende vijfde en laatste seizoen van de Batman-prequel dramaserie Gotham.
12 sep 2018
1
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 20 tot en met 26 augustus voor je op een rijtje gezet.
27 aug 2018