Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste aflevering Gotham

FOX komt op 25 april met de allerlaatste aflevering van de serie Gotham. Er is nu een trailer verschenen van de Batman-prequel.

De aflevering van 25 april is de 100ste aflevering van Gotham en die toont de langverwachte aankomst van het Batman-type in al zijn glorie. De trailer belooft een grote samenloop van schurken van de stad - en biedt ook een paar glimpjes van de gemaskerde manhunter die het levende symbool wordt van de donkere en spookachtige stad die hij beschermt.

De beschrijving van de aflevering: ‘Een reeks misdaden leidt Gordon ertoe om te vermoeden dat Penguin en The Riddler hun oude trucjes uithalen. Echter, wanneer Bullock wordt verdacht van een moord, begint Gordon een nog meer sinister plot te volgen dat zich richt op de stad, en een nieuw figuur komt uit de schaduw tevoorschijn als de held die Gotham wanhopig nodig heeft.’

In Nederland is Gotham te zien bij Netflix.

Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het eerste seizoen van de superheldenserie The Boys is sinds 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er volgt binnenkort een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Lost in Space (2018) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Binnenkort gaat het tweede seizoen van start.
Vandaag, 09:00
Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Gisteren, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Gisteren, 13:00