Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste aflevering Gotham

FOX komt op 25 april met de allerlaatste aflevering van de serie Gotham. Er is nu een trailer verschenen van de Batman-prequel.

De aflevering van 25 april is de 100ste aflevering van Gotham en die toont de langverwachte aankomst van het Batman-type in al zijn glorie. De trailer belooft een grote samenloop van schurken van de stad - en biedt ook een paar glimpjes van de gemaskerde manhunter die het levende symbool wordt van de donkere en spookachtige stad die hij beschermt.

De beschrijving van de aflevering: ‘Een reeks misdaden leidt Gordon ertoe om te vermoeden dat Penguin en The Riddler hun oude trucjes uithalen. Echter, wanneer Bullock wordt verdacht van een moord, begint Gordon een nog meer sinister plot te volgen dat zich richt op de stad, en een nieuw figuur komt uit de schaduw tevoorschijn als de held die Gotham wanhopig nodig heeft.’

In Nederland is Gotham te zien bij Netflix.

Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Apple gaat zijn streamingdienst Apple TV+ met series en films in november beschikbaar maken. Het bedrijf wil gebruikers een bedrag van 9,99 dollar per maand vragen, schrijft Bloomberg.
Vandaag, 09:00
De Canadese acteur Juan Riedinger heeft een terugkerende rol gekregen in Riverdale. Hij zal Dodger gaan spelen, de aartsvijand van Archie.
Gisteren, 17:00
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
Gisteren, 14:00
Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?
Gisteren, 13:00