Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

FOX toont trailer voor afsluiting Gotham

Gotham is een Amerikaanse misdaadserie van de zender FOX. Momenteel is het vijfde en laatste seizoen in de Verenigde Staten bezig.

*** Dit bericht bevat spoilers ***

In deze Batman-prequel draait het vooral om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je welke omstandigheden personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd hebben.

Het vijfde seizoen van Gotham is dus tevens het laatste seizoen. Er komen in de VS nog twee afleveringen, op 18 en 25 april. FOX heeft een trailer voor de afsluiting van de serie uitgebracht. Daarin is een ​​serieus enge nieuwe versie van de meest iconische super-schurk in de stripgeschiedenis te zien. Maak kennis met the Joker, een DC Comics-personage dat terugkeert naar live-actie televisie na een afwezigheid van 51 jaar.

In Nederland is Gotham te zien bij Netflix.

Video on youtube
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gotham