Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het vijfde seizoen van Gotham

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gotham

Dit is de blu-ray uitgave van het afsluitende vijfde seizoen van de DC Comics tv-serie Gotham. Gotham, het verhaal achter de rechercheur James Gordon die beroemd is geworden in Gotham City in de jaren vóór de aankomst van Batman. Politiecommissaris Gordon is de nachtmerrie van iedere crimineel. Zijn naam is haast een synoniem voor gerechtigheid. Hoe heeft Gordon de top bereikt in een stad die werd geplaagd door corruptie en 'bad guys' als Catwoman, The Penguin, The Riddler, Two-Face en The Joker? Seizoen vijf is het einde van de televisieserie. Het verhaal rond de Dark Knight krijgt een nieuwe wending als Gotham City in twee delen uiteenvalt: het rechtsgebied van rechercheur Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte superschurken van de stad, onder wie Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler en Catwoman.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Ben McKenzie, Jada Pinkett Smith en Donal Logue
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 26 februari 2020
Consumentenadviesprijs: € 38,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het vijfde seizoen van Gotham:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Jada Pinkett Smith nam een man aan een lijn mee voor haar auditie voor dit karakter. Maar welk karakter speelde zij in Gotham?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Vandaag, 12:00
1
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Vandaag, 11:00
2
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
3
AMC heeft de muzikale dramedyserie National Anthem van Scott Z. Burns besteld. Mark Johnson is uitvoerend producent van de serie.
Gisteren, 11:55
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03