Godless (2017)

7.9 / 10
70 min
Drama, Western, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:70 min20172017 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
Godless (2017) is een Amerikaanse mini-serie van de zender Netflix. De serie ging in première op 22 november 2017.

De beruchte crimineel Frank Griffin (Jeff Daniels) en zijn bende zijn op een wraakmissie tegen Roy Goode (Jack O'Connell) die de bende verraden heeft. Roy vind opvang bij de weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery) die zelf een buitenbeentje is in het geïsoleerde mijn dorp La Belle, dat voornamelijk gerund wordt door vrouwen. Als het nieuws bekend wordt dat Griffin en zijn bende onderweg zijn naar La Belle, spant het hele dorp samen om hun zelf te verdedigen tegen de moordlustige bende.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 1

Populaire reacties (3)

avatar 240980toos
9
25 nov 2017
Heerlijke western die zich toch weer niet kan meten met deadwood.. de personages hebben niet allemaal de uitstraling en worden niet uitgediept door dat dit een miniserie (7 afleveringen) en tilt al swearengen deadwood naar ongekende hoogte naar mijn mening.. en jane natuurlijk !! Als ik die namen opnoem krijg ik weer deadwood honger haha
Godless had van mij ook langer mogen duren.. wel een western toppertje !!
avatar ArnKemp
8
4 jun 2022
Geweldig begin! Prachtige setting, een aantal zeer sterke karakters. 2/3 geweldige afleveringen eerste afleveringen! Hier wil je meer ban zien! Hoe eindigt dit?

Dan een gort gort gort droog midden met saaie "side stories" en dan voel je hem langzaam aankomen.. die laatste aflevering.. die laatste scenes die zullen toch wel leveren? Lijkt verdorie wel een echte western zo...

Man man man en dan wat een heerlijk einde. Helemaal het wachten waard, en de serie bouwt er ook eigenlijk heerlijk naar toe.. Ondanks de 3/4 saaie afleveringen een dikke 8 van mij!

Vergelijkbare series

Deadwood
9 stemmen
Justified
2 stemmen
Longmire
2 stemmen
The Son
2 stemmen
Godless (2017)