Forbrydelsen

8.4 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/40afleveringen/2007 - 2012 
NetwerkDR1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20072012 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:DR1
Forbrydelsen is een Deense misdaadserie van de zender DR1. De serie ging in première op 7 januari 2007.

Detective-inspecteur Sarah Lund kijkt uit naar haar laatste dag bij de politie van Kopenhagen. Zij gaat verhuizen naar Zweden met haar verloofde en zal naar de Zweedse politie overstappen. Alles verandert nadat een negentienjarig meisje, Nanna Birk Larsen, is gevonden, verkracht en vermoord. Samen met haar collega Jan Meyer wordt Sarah gedwongen het onderzoek te doen, waarbij al snel duidelijk is dat zij jagen op een intelligente en gevaarlijke moordenaar. De lokale politicus Troels Hartmann is middenin een harde verkiezingscampagne om de nieuwe burgemeester van Kopenhagen te worden, als plotseling het bewijs voor de moord zich met hem verbindt. Tegelijkertijd worstelen familie en vrienden van het meisje met hun verlies.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3

Populaire reacties (13)

avatar gumstarr
9
1 jul 2013
Dat AMC maar mag branden in de hel, omdat zij een Amerikaans sausje hebben geprobeerd te gieten over een serie waarvan iedereen kan zien dat die geen verdere perfectionering meer behoeft. Kijk dus Forbrydelsen en niet The Killing! The Killing is de hardnekkige vetvlek op Sarah Lund d’r pas gebreide Noorse trui.
Sarah wil met haar nieuwe vriend gaan samenwonen in Zweden. Geef haar eens ongelijk. Dan gaat er een meisje dood. Sarah houdt niet van losse eindjes. Niet aan haar trui, niet aan haar werk. Ze blijft dus nog even om die shit op te lossen. Go Sarah!
avatar anonymous
-
29 nov 2014
Geweldig !!!!!
Moet je kijken.

Vergelijkbare series

Bron/Broen
23 stemmen
The Killing
14 stemmen
Midnight Sun
4 stemmen
Sorjonen
4 stemmen
Jordskott
3 stemmen
Ófærd
3 stemmen
Forbrydelsen