Family Tree

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkHBO
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20132013 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:HBO
Family Tree is een Amerikaanse comedyserie van de zender HBO. De serie ging in première op 12 mei 2013.

Centraal staat een 30-jarige kerel, Tom Chadwick, die net z’n vriendin en z’n job is kwijtgeraakt. Van een groottante die hij niet gekend heeft, erft hij een doos met memorabilia over zijn familie. Nieuwsgierig als hij is gaat hij op zoek naar zijn afkomst. Tom valt van het ene verbazingwekkende verhaal in het andere en ontdekt geleidelijk aan wie hij en zijn familie eigenlijk zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Family Tree.

Nieuws (1)

Elke week zijn er honderden nieuwsberichten over de nieuwste series, cast updates, programmawijzigingen en nog veel meer. Als TV fan heb je natuurlijk niet al te veel tijd over naast het kijken van al die series om...
24 jan 2014
5

Populaire reacties (1)

8
01 sep 2013
Als je kan schuddenbuiken op Absolutely Fabulous en Little Britain, dan lust je deze ook wel. Acht afleveringen á 20 minuten, dat past toch in ieder holle kies?! Doe maar gewoon lekker kijken en een beetje giechelen.