Exportbaby

7.1 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
7.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - heden
NetwerkNPO 2
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2018 - heden
Genres:Drama
Netwerk:NPO 2
Exportbaby is een Nederlandse dramaserie van de zender NPO 2. De serie ging in première op 7 april 2018.

Nieuwe vierdelige actuele dramaserie. Meer dan tien jaar geleden hebben Hanna (Rifka Lodeizen) en Paul (Stefan de Walle) hun nu 14-jarige dochter Zawadi (Lexie Nkudimana) geadopteerd uit Uganda. Met zijn drieën vormen ze een liefdevol gezin, en Zawadi’s adoptie is een succes te noemen. Ze heeft een leuk leven, school, vriendinnen, en doet alles wat een gemiddelde Nederlandse puber doet.

Als Hanna op een dag een documentaire ziet over ‘child trafficking’, herkent ze het weeshuis in Uganda waar zij en Paul hun dochtertje destijds opgehaald hebben. Het roept vragen op over de adoptieprocedure destijds, en Hanna komt er steeds meer achter dat ze niet alle feiten kent. Dat zelfs haar eigen man dingen voor haar verzwegen heeft.

Hanna besluit terug te gaan naar Uganda om uit te zoeken wat het ware verhaal is achter de adoptie van Zawadi. Ze komt tot schokkende ontdekkingen, die verregaande consequenties hebben voor haar huwelijk en voor haar dochter. Hanna’s moederschap wordt op de proef gesteld als nooit tevoren, want wat doe je als je moet kiezen tussen je dochter en de waarheid?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (2)

Exportbaby - Seizoen 1

6.5

Exportbaby - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (5)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie teleurstellende. Van maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
4 jan 2019
10
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 3 tot en met 8 april 2018 voor je op een rijtje gezet.
9 apr 2018
Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
3 apr 2018

Populaire reacties (1)

9
05 mei 2018
Ik hou van dit soort verhalen (zoals ook in de film Lion uit 2016). Als iemand nog meer (mini)series zoals deze kent dan hoor ik het graag.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem