ER

8.2 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De trailer is er en meer castingnieuws voor het twaalfde seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who.
za 23 november
John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.
vr 22 november
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
17 sep 2019
2
Filmster Nicole Kidman gaat de Amerikaanse serie Crime Farm produceren, die is gebaseerd op de levens van de Nederlandse forensisch deskundigen Richard en Selma Eikelenboom.
16 jul 2019
Scrubs is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2001 en liep negen seizoenen tot 2010.
5 jul 2019
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
20 jun 2019
1
Dead to Me is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen is te bekijken sinds 3 mei 2019 en er is nu al besloten dat er een tweede seizoen komt.
4 jun 2019
2
Showtime heeft een trailer uitgebracht en de premièredatum bekend gemaakt voor de nieuwe dramaserie City on a Hill.
5 mei 2019
De Amerikaanse acteur Ken Kercheval is op 83-jarige leeftijd overleden. Hij werd ook in Nederland in de jaren 80 bekend door zijn rol in de tv-serie Dallas, waarin hij het personage Cliff Barnes vertolkte.
25 apr 2019
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Anthony Edwards en Julie White keren terug tegenover Kiefer Sutherland in het komende derde seizoen van Designated Survivor.
19 okt 2018
De Emmy-winnaar James Cromwell zal een terugkerende rol gaan krijgen in de spannende spionageserie Berlin Station van EPIX.
11 okt 2018