ER

8.3 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Repeat van Masi Oka (Hawaii Five-0) en Sabrina Wind (Desperate Housewives) is weer in productie bij CBS. De serie is gebaseerd op een Japans format.
vr 24 juli
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
wo 27 mei
2
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Karin Witowski. Veel kijkplezier.
21 apr 2020
1
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe ga je je tijd vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
23 mrt 2020
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
22 mrt 2020
4
Een voormalig ER acteur is gecast voor de rol van Dracula in de nieuwe ABC serie The Brides, van Riverdale bedenker Roberto Aguirre-Sacas.
11 mrt 2020
Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe dramaserie met als titel On the Verge. Het is een coproductie van Canal+ en Netflix.
14 feb 2020
De trailer is er en meer castingnieuws voor het twaalfde seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who.
23 nov 2019
John Wells gaat een serie maken voor Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd dat de producent de serie Maid gaat realiseren.
22 nov 2019
Acteur Brian Turk is op 49-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dat melden Britse media.
17 sep 2019
2
Filmster Nicole Kidman gaat de Amerikaanse serie Crime Farm produceren, die is gebaseerd op de levens van de Nederlandse forensisch deskundigen Richard en Selma Eikelenboom.
16 jul 2019
Scrubs is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première in 2001 en liep negen seizoenen tot 2010.
5 jul 2019
2