ER

8.3 / 10
45 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_jonathand
10
11 mrt 2017 23:39 -
Een goede dokter serie als deze zie je niet meer terug.. in die tijd dan.
maar ik weet wel een andere dokter serie die ook goed zijn en dat zijn : The night shift, Saving hope, Code black, Chicago med. !!

Het is een echt aanrader om het te kijken
Thumps up
Reageer
avatar_jonathand
10
20 dec 2015 01:57 -
Ik vindt deze serie beter dan Grey anatomy, Het is een 10 waard.
Reageer
avatar_jonathand
10
01 sep 2015 14:29 -
Mag ik eerlijk zijn.

Er is gewoon een top serie, en Grey anatomy vindt ik maar niks meer.
Reageer
avatar_Selphya
9
09 jun 2015 21:51 -
E.R wat kan je er niet over zeggen. Deze serie is als geen andere ziekenhuis serie die ik door de jaren heen gezien heb. Ik ben als tiener begonnen met kijken naar deze serie, maar rond seizoen 8/9 toen afgedwaald. Nu kwam ik deze oude DVD boxen met de eerste 4 seizoenen weer tegen, en dacht waarom ook niet. Heb inmiddels zojuist alle 15 seizoenen van E.R af gekeken, en hem met tranen in de ogen kunnen afsluiten. Deze serie heeft me van het begin tot het einde weten te boeien. Ondanks de vele 'hoofdpersonage's' en mensen die met de tijd uit de serie verdwijnen, om welke redenen dan ook bleef de serie ontzettend interessant om te volgen. Veel verschillenden zaken maak je mee, van een simpele verbranding tot een complexe botbreuk. De verstandshoudingen die de personage's met elkaar hebben zodat je ook vaak delen van privé levens mee krijgt. Dit maakt de serie zo ontzettend realistisch. Het is wel even een shock om te zien, dat deze serie uit maar liefst 15 seizoenen bestaat, met ieder 22 afleveringen die allemaal rond de 40 minuten duren. Maar als je een trouwe fan bent, van een real life ziekenhuis serie.. Is E.R er eentje die je echt gezien moet hebben!
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_jonathand
11 mrt 2017 23:40
Ik ken er wel paar die ook nog goed zijn
Chicago med , The night shift, Saving hope en code black.
Reageer
avatar_Waku
7
29 mrt 2013 18:24 -
Serie die leuk was dankzij de combinatie van humor en drama.
Helaas verdwenen er steeds meer hoofdpersonages in al de jaren en dat is jammer.
Omdat door de vele seizoenen en groot aantal afleveringen je bekent raakte met de personages.Tijdloze serie die nog steeds actueel is. De meest gekopieerde serie in vele variaties
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
11x02
ghu
10 jul 13:27
goed
01x02
HanNollen
04 jul 14:35
geweldig