Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

ER en ALF binnenkort bij HBO Max

Alle seizoenen van ER en ALF zullen binnenkort te streamen zijn bij HBO Max.

De comedyserie ALF over het bijdehante buitenaardse wezen ALF zal in juli te zien zijn bij de streamer. ALF, afkomstig van de planeet Melmac is neergestort op aarde en vind een thuis bij de familie Tanner. ALF (Alien Life Form) heet Gordon Shumway en de huis kat Lucky is zijn leven niet zeker, daar katten op Melmac een delicatessen zijn.

ALF is vanaf 1986 tot en met 1989 uitgezonden door de NBC. De vier seizoenen met 102 afleveringen werd in Nederland uitgezonden door de TROS, RTL 5 en Veronica. Vanaf 10 juli zal de serie compleet te streamen zijn bij HBO Max.

Vijftien seizoenen en 332 afleveringen lang kon de kijker de levens volgen van het personeel op de eerste hulp afdeling van het County General-Hospital in Chicago. De serie werd vele malen genomineerd en won 120 televisieprijzen. Ook heeft ER voor de doorbraak gezorgd van onder andere George Clooney, Julianna Margulies, Maura Tierney, Goran Visnjic en Noah Wyle. Voor lange tijd was ER de langstlopende ziekenhuisserie op de televisie tot het werd ingehaald door Grey's Anatomy.

ER

De serie werd in Nederland uitgezonden door de AVRO. De laatste aflevering was daar in 2011 te zien. De NBC medische dramaserie zal in zijn geheel vanaf 17 juli bij HBO Max te zien zijn.
Video on youtube
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
07 jul 2022 15:15 -
ALF dat is puur jeugdsentiment
Reageer