Drop Dead Diva

7.9 / 10
42 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
6seizoenen/78afleveringen/2009 - 2014 
NetwerkLifetime
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20092014 (Beëindigd)
Genres:DramaKomedie
Netwerk:Lifetime
Drop Dead Diva is een Amerikaanse dramedyserie van de zender Lifetime. De serie ging in première op 12 juli 2009.

Deb Dobson is een oppervlakkige vrouw met aspiraties om model te worden. Ze heeft een relatie met de advocaat Grayson Kent en haar beste vriendin, Stacy Barret, is even oppervlakkig als zij zelf is. Als ze op weg is naar een auditie krijgt ze een ongeluk en sterft ze. Op hetzelfde moment wordt de met overwicht en een slecht zelfbeeld kampende advocate Jane Bingum op kantoor doodgeschoten door een boze bedrogen man. Deb Dobson komt in de hemel terecht en wordt daar aan een onderzoek onderworpen. Er moet tenslotte bepaald worden of ze naar de hemel mag of toch naar de hel gestuurd moet worden. Hier blijkt dat ze niet slecht en niet goed is, wat de nodige problemen oplevert voor Fred. Hij moet tenslotte de beslissing nemen. Deb vindt het allemaal te lang duren en neemt het heft in eigen handen. Ze wordt teruggestuurd naar de aarde en komt in het lichaam van Jane terecht. Ze neemt niet alleen haar lichaam over, maar ook haar leven. Gelukkig heeft ze wel de beschikking over Jane haar kennis van de wet en haar hyperintelligente brein.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 5
0 / 13
Seizoen 6
0 / 13

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Drop Dead Diva.

Nieuws (7)

FOX heeft zich gecommitteerd aan een script inclusief boete voor een dramaserie met afleveringen van een uur, gebaseerd op het boek Strangers van Dean Koontz.
1 nov 2018
Vorige maand hadden we het nog over je leeftijd dat slechts een getal is, dat geldt ook voor je gewicht. Er is veel over te doen de laatste tijd in de media. Of nou ja, altijd wel eigenlijk, maar óók de laatste tijd....
29 aug 2017
Er worden geen saffies opgestoken, maar ik neem wel even op een mijlpaal plaats. Precies deze week een jaar geleden (week 13) begon ik samen met Niek het weekoverzicht die we hadden overgenomen van Manju. Nu een jaar...
4 apr 2016
6

Populaire reacties (8)

6.3
02 dec 2016
De eerste aflevering leek nochtans veelbelovend om deze serie als tussendoortje er bij te nemen maar vier afleveringen later is het helaas al duidelijk dat het zeer snel begint te vervelen en er echt niets te verwachten valt buiten iedere aflevering weer hetzelfde in een iets ander kleedje.
Helaas dus ééntje van dertien in een dozijn.
8
17 mei 2015
jammer dat ie afgelopen is