Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Drop Dead Diva: dramedy serie-reboot in de maak bij CBS

Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.

De originele serie werd uitgezonden 2006-14 op Lifetime met in de hoofdrollen onder andere Brooke Elliott met Margaret Cho, April Bowlby, Kate Levering, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Ben Feldman, Lex Medlin, Carter MacIntyre en Justin Deeley. De serie volgt een smakeloos aspirant-model dat om het leven komt bij een auto-ongeluk en haar ziel wordt overgebracht naar het lichaam van een onlangs overleden advocaat.

Deze nieuwe serie, Drop Dead Dave , komt van Josh Berman en Jamie Babbit. Dit is wat CBS zegt over de nieuwe spin-off: “In Drop Dead Dave , geschreven door Berman en geregisseerd door Babbit, sterft Gen Z-advocaat Dave in een bizar ongeluk, terwijl zijn ziel wordt overgebracht naar het lichaam van Rita, een succesvolle maar gecompliceerde Gen X-advocaat. Dave moet om als vrouw te leven een geheel nieuw perspectief op leven, liefde en identiteit zien te vinden.”

Als het wordt uitgezonden, zal de serie seksuele politiek en genderidentiteit aanpakken. Een cast voor de mogelijke serie wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
17 sep 2021 11:57 -
Ach en de volgende reboot is alweer in de maak. Leuk dat ze zo creatief zijn tegenwoordig.
Reageer

Laatste nieuws