Drop Dead Diva

7.9 / 10
42 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zesde seizoen is laatste voor Drop Dead Diva

De Lifetime komedie serie Drop Dead Diva zal na het zesde seizoen eindigen. Nadat Drop Dead Diva al eens eerder werd gecanceld heeft Lifetime verklaard dat seizoen zes de laatste zal zijn. Alles zal in dit seizoen onthuld worden.

De serie, met Brooke Elliot en Margaret Cho, volgt het leven van model Deb die overlijdt. Haar ziel wordt gereïncarneerd naar de mollige en briljante advocaat Jane. Drop Dead Diva heeft vanaf de première in juli 2009 meerdere prestigieuze prijzen in de wacht gesleept.

Het zesde seizoen opent met gastacteurs Colin Egglesfield (The Client List), Virginia Williams (How I Met Your Mother) en Corbin Bleu (High School Musical). Grammy Award winnaar Rick Springfield (General Hospital) zal later in het seizoen zijn opwachting maken net als Jay DeMarcus (To Appomattox). S. Epatha Merkerson (Law & Order) zal terugkeren als rechter Hiller en John Ratzenberger (Cheers) zal terugkeren als de vader van Kim Larry Kaswell.

Seizoen zes zal beginnen met een twee uur durende aflevering op zondag 23 maart.
Vorige aflevering
It Had to Be You
It Had to Be You
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

John Doe
Ingrid (gast)
09 mrt 2014 13:23 -
Fuck you Limetime!!!! I love Drop Dead Diva.
Reageer
avatar_Djoiszle
10 sep 2014 14:13 -
:-(
Reageer
avatar_nangel
18 dec 2014 11:51 -
Net laatste aflevering gezien en het leek wel het gevoel van een goede vriend die gaat emigreren ,gemis en zo jammer dat deze feelgood serie weg is, en eigenlijk was ik ook niet tevreden over hoe de laatste aflevering werd afgewikkeld.zenders hebben zoveel invloed op series in Amerika dat ze soms de goeie cancelen en slechte door laten lopen.zo jammer
Reageer
John Doe
Sylvia (gast)
24 mrt 2015 23:03 -
Zo een te gekke serie ik hou normaal gesproken niet van een serie , maar deze is verslavend ook voor mijn dochter van 18 . Ik baal echt dat het stopt!!!!
Reageer
John Doe
yasmine (gast)
21 apr 2015 23:56 -
Waar ken je seizoen 6 kijken?
Reageer
John Doe
Shanna (gast)
08 aug 2015 22:08 -
Ja waar kan je seizoen 6 kijken? Netflix is gestopt bij seizoen 5! Ik wil meer!!
Reageer
avatar_anonymous
08 sep 2015 09:53 -
via torrents downloaden...
Reageer
John Doe
Lara (gast)
29 sep 2015 12:48 -
Mee eens. De laatste aflevering werd m.i. Afgeraffeld.....
Reageer
John Doe
Juul (gast)
29 sep 2015 12:51 -
Ik heb gisteren de 6e en helaas laatste seizien in een middag bekeken. Geweldige "feel good" serie
Reageer

Laatste nieuws

AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Vandaag, 12:00
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 11:00
2
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
Gisteren, 10:00
De cast van het vierde seizoen van The Sinner is uitgebreid, met onder andere Cindy Cheung (The Flight Attendant) en David Huynh (Baby).
Gisteren, 09:00