Doodstil

7.1 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Tamino
7
21 maa 2021 14:09 - 21 maa 2021 14:09
Ik snap alle kritiek wel , deze serie was niet echt nodig.
Reageer
avatar_DAVE2804
5
21 maa 2021 12:34 - 22 sep 2021 04:50
Wat een verschrikkelijk slechte serie. Zo goed als Penoza was, zo slecht is deze sequel/prequel over Luther. En dat terwijl de vaak zwijgzame Luther toch best een interessant karakter was in Penoza. Raymond Thiry is opnieuw gewoon goed in zijn rol, maar het scenario, het geluid, de casting is gewoon .... slecht. Niet dat de acteurs niet goed zijn, maar de jongere Luther (Andreas eigenlijk, gespeeld door Martijn Lakemeijer) lijkt totaal niet op de hedendaagse Luther. En dan bedoel ik niet alleen qua uiterlijk, maar ook in zijn gedrag. Het leeftijdsverschil tussen Lakemeijer en Thiry is ook nog eens veel meer dan de 25 jaar die men in de serie overbrugt. Dus oftewel Andreas had gewoon een hele jonge kop maar was eigenlijk al ouder, oftewel Luther is in rap tempo flink ouder geworden. Ik kan nog wel even doorgaan over wat er allemaal qua verhaal niet klopte, maar deze reactie is al lang genoeg, haha. Nee, wat mij betreft was Doodstil een serie waar véél meer in had kunnen zitten. Gemiste kans van de makers.
Reageer
avatar_seriefanconny
7
10 jan 2021 18:04 -
Even wennen, want zo weinig overeenkomsten tussen jonge Luther en oude Luther. Jammer. Spannend genoeg, kijkt lekker weg.
Reageer
avatar_mvdl85
8
03 jan 2021 11:10 -
Eerste aflevering gezien en dit is er weer een met potentie hoor! Actie, spanning en misdaad.. Heerlijk!
Goede acteurs ook vooral Martijn Lakemeier!
Aanrader!
Reageer
avatar_mvdl85
8
30 dec 2020 16:38 -
Luther is BACK!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Doodstil