Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

7.7 / 10
42 min
Komedie, Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2016 - heden
NetwerkBBC America
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2016 - heden
Netwerk:BBC America
Dirk Gently’s Holistic Detective Agency is een Amerikaanse komische detectiveserie van de zender BBC America. De serie ging in première op 22 oktober 2016.

Dirk is een kleinschalige con kunstenaar wiens meest recente konkelarij werkt als een "holistische Detective", die gelooft in de "fundamentele onderlinge verbondenheid van alle dingen" en wat betekent dat alles wat nuttig kan zijn bij het oplossen van de problematische zaken van zijn cliënten — de manier waarop hij dat ziet, betekent dat hij kan doen en laten hoe het hem pleziert, zelfs het nemen van een tropische vakantie van drie weken, en alsnog de client voor de onkosten laten opdraaien.
In deze serie, struikelt Dirk, terwijl hij (zogenaamd) de verdwijning onderzoek van een oude dame haar kat, in een complot door een buitenaardse geest om zijn dood met een tijdmachine ongedaan te maken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (2)

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency - Seizoen 2

6.5

Dirk Gently's Holistic Detective Agency - Seizoen 1

8

Nieuws (10)

De Serie van het Jaar verkiezing 2017 zit er op, en het is aan mij de eer om de uitslag bekend te maken. Jullie hebben een maand de tijd gehad om te stemmen op jullie favoriete series. We hebben weer een recordje...
12 feb 2018
7
Ook voor de maand januari 2018 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender. Maandag 1 januari 00.00 – Friends – Seizoen 1 - 10 (Netflix) 00.00 –...
29 dec 2017
7
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 18 tot en met 26 december voor je op een rijtje gezet. Weetjes Weekoverzicht...
27 dec 2017

Populaire reacties (5)

7.5
18 dec 2017
Zojuist gecanceld. Ontzettend jammer. Ondanks dat het tweede seizoen beduidend minder was dan het eerste, spatte de liefde en het plezier van de cast en crew gewoon van het scherm. Deze serie verdient beter.

Vergelijkbare series

Dirk Gently
6 stemmen
Sherlock
4 stemmen
Utopia
4 stemmen
Misfits
2 stemmen
Futurama
2 stemmen