Delicious

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
3seizoenen/12afleveringen/2016 - 2019 
NetwerkSky1
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Sky1
Delicious is een Britse dramaserie van de zender Sky1. De serie ging in première op 30 december 2016.

Gina was getrouwd met Leo Vincent, een succesvol ondernemer, eigenaar en chef-kok van een hotel in Cornwall. Leo heeft veel van zijn succes te danken aan Gina's uitzonderlijke koken, sinds hij haar heeft verlaten voor de glamoureuze Sam, blijft zijn bedrijf toch te gedijen. Wanneer Sam vermoed dat Leo een verhouding heeft, neemt ze Gina in vertrouwen, ervan overtuigd dat ze de tekens zal herkennen. Alleen om later te ontdekken, dat Gina die 'andere vrouw' is. De geheimen en schandalen die uitkomen, zijn het bewijs dat het slapen met een andermans vrouw nooit een goed idee is - ook al was je ooit met hem getrouwd. Sam en Gina proberen hun gebroken gezinnen te repareren, zal een vriendschap opstijgen van de as van verraad of zullen ze elkaar verscheuren?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 4
Seizoen 3
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Delicious.

Nieuws (10)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 december voor je op een rijtje gezet.
24 dec 2018
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.
11 aug 2018
Ook voor de maand augustus hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 jul 2018

Populaire reacties (2)

9.6
10 jan 2018
Letterlijk 'n heerlijke serie. Goeie acteurs, familie toestanden, delicious food & subtiele engelse humor.
9.6
10 jan 2018
Toppertje, wat mij betreft mogen er wel meer van zulke series zijn/komen.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem