Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Delicious vanaf 14 juli op NPO 1

Delicious is een Engelse dramaserie van de zender Sky1. Vanaf 14 juli is het eerste seizoen te volgen op NPO 1.

Vanaf 11 augustus is vervolgens ook het tweede seizoen te zien op NPO 1. Sky1 heeft inmiddels bovendien een derde seizoen aangekondigd.

Gina (Dawn French) was getrouwd met Leo Vincent (Iain Glen), een succesvol ondernemer, eigenaar en chef-kok van een hotel in Cornwall. Leo heeft veel van zijn succes te danken aan Gina's uitzonderlijke kookkunsten. Sinds hij haar heeft verlaten voor de glamoureuze Sam (Emilia Fox), blijft zijn bedrijf toch gedijen. Wanneer Sam vermoedt dat Leo een verhouding heeft, neemt ze Gina in vertrouwen, ervan overtuigd dat ze de tekens zal herkennen.

Maar later ontdekt zij dat Gina die 'andere vrouw' is. De geheimen en schandalen die uitkomen, zijn het bewijs dat het slapen met andermans vrouw nooit een goed idee is - ook al was je ooit met haar getrouwd. Sam en Gina proberen hun gebroken gezinnen weer in harmonie te krijgen. Zal een vriendschap opstijgen van de as van verraad of zullen ze elkaar verscheuren?

Video on youtube


Dawn French, Iain Glen en Emilia Fox zullen opnieuw de hoofdrollen spelen in het derde seizoen, dat begin 2019 van start zal gaan bij Sky1.
Vorige aflevering
Do What Feels Right
Do What Feels Right
03x04
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Delicious