Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Walton Goggins in thrillerserie Deep State

Acteur Walton Goggins komt naar FOX. Volgens The Hollywood Reporter speelt hij in seizoen twee van Deep State.

De acteur is onder meer bekend van de series Justified, Sons of Anarchy, Six en The Shield.

De serie Deep State van Matthew Parkhill zal in het nieuwe seizoen van de spionagethriller dieper graven in de duistere wereld. Na gefaald te hebben in het Midden-Oosten, richten mondiale mogendheden nu hun aandacht op de Sub-Sahara van Afrika en de strijd om daar de natuurlijke hulpbronnen te plunderen. In de cast zit ook Joe Dempsie.

Embed from Getty Images
Walton Goggins

In Deep State speelt Walton Goggins de rol van Nathan Miller, een ex-CIA-agent die nu werkt voor de staat. FOX heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor het nieuwe seizoen.
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00