Deep State

7.6 / 10
42 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Walton Goggins in thrillerserie Deep State

Acteur Walton Goggins komt naar FOX. Volgens The Hollywood Reporter speelt hij in seizoen twee van Deep State.

De acteur is onder meer bekend van de series Justified, Sons of Anarchy, Six en The Shield.

De serie Deep State van Matthew Parkhill zal in het nieuwe seizoen van de spionagethriller dieper graven in de duistere wereld. Na gefaald te hebben in het Midden-Oosten, richten mondiale mogendheden nu hun aandacht op de Sub-Sahara van Afrika en de strijd om daar de natuurlijke hulpbronnen te plunderen. In de cast zit ook Joe Dempsie.

Embed from Getty Images
Walton Goggins

In Deep State speelt Walton Goggins de rol van Nathan Miller, een ex-CIA-agent die nu werkt voor de staat. FOX heeft nog geen premièredatum aangekondigd voor het nieuwe seizoen.
Vorige aflevering
A Dead Man's Machine
A Dead Man's Machine
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00