Chernobyl

8.5 / 10
64 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/5afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:64 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:HBO
Chernobyl is een Amerikaanse miniserie van de zender HBO en Sky. De serie ging in première op 6 mei 2019.

Het verhaal van de serie gaat over de explosie die in april 1986 plaatsvond in de kerncentrale van Chernobyl. We zien hoe een aantal mannen en vrouwen op heldhaftige wijze ingrepen om de enorme schade in het gebied te beperken.
Serie van het Jaar3x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
3e plaats in Beste serie van 2019
1e plaats in Beste mini serie van 2019
1e plaats in Beste nieuwe serie van 2019
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 5
Seizoen 1

Populaire reacties (11)

avatar nicksmolly
9
11 jul 2019
Ik was 16 jaar op het moment van de ramp en kan mij niet herinneren dat er veel ophef over gemaakt werd. Maar na het zien van deze serie denk ik daar heel anders over. We zijn ontsnapt aan een veel ergere kernramp. Zeer aangrijpend voor de slachtoffers en de hulpverleners. Heel frustrerend om te zien dat de leiding van de communistische Sovjet Unie op alle manieren probeert tegen te werken en alles probeert te verdoezelen. Zij hadden beter hulp gevraagd aan de Westerse wereld. Heel goed, heel realistisch gefilmd. Must see ! 9/10.
avatar footsy
9.5
10 jun 2019
Wat een fantastische serie! Ondanks dat je al (grotendeels) weet wat er is gebeurd, weet deze serie je helemaal mee te nemen. Angstaanjagend om te beseffen dat het allemaal echt is gebeurd.

Vergelijkbare series

Vikings
7 stemmen
Westworld
7 stemmen
House M.D.
6 stemmen
Chernobyl