Chaussée d'Amour

7.4 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2016 - heden
NetwerkPrime (BE)
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2016 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Prime (BE)
Chaussée d'Amour is een Belgische dramaserie van de zender Prime (BE). De serie ging in première op 10 mei 2016.

Sylvia is een nette burgervrouw en ze heeft alles: een man die veel verdient, een dure villa, twee tienerkinderen. Als haar huwelijk instort en er ook nog een schuldenberg tevoorschijn komt, moet ze vluchten. Ze neemt uit noodzaak haar intrek boven het bordeel dat ze van haar vader heeft geërfd. Twee werelden botsen. Ze wordt de spil in een web van hoertjes, pooiers en andere bonte figuren die achter de kleurrijke vitrines hun liederlijk leven leiden dan wel verknoeien. Als er op een dag een lijk wordt gevonden onder het asfalt van de beroemde steenweg, gaat er een siddering door de Chaussée d’ Amour gemeenschap. Een hardnekkige rechercheur duikt op en Sylvia beseft dat ze alleen gelukkig kan worden als ze afrekent met demonen uit haar verleden. De vastberadenheid van rechercheur Ludo komt onzacht in aanraking met de overlevingsdrang van Sylvia.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Chaussée d’Amour - Seizoen 1

8.5

Nieuws (6)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
7 jun 2021
De Belgische dramaserie Chaussée d'Amour is vanaf eind augustus te bekijken bij Videoland.
1 aug 2020
De kogel is door de kerk voor Chaussée d’Amour, de Vlaamse fictiereeks over een vrouw (Tine Bertels) die na haar scheiding boven het bordeel gaat wonen dat ze erfde van haar vader.
9 nov 2018

Vergelijkbare series

Beau Séjour
4 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem