Chaussée d'Amour

7.4 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Chaussée d'Amour verschijnt eind augustus op Videoland

De Belgische dramaserie Chaussée d'Amour is vanaf eind augustus te bekijken bij Videoland.

Chaussée d'Amour ging in 2016 in België in première op de zender Prime. In 2018 werd de serie vernieuwd met een tweede seizoen, waarvan de première dit jaar verwacht wordt. Het eerste seizoen van De Belgische dramaserie zal vanaf 27 augustus te bekijken zijn bij Videoland.

Chaussée d'Amour draait om Sylvia, die moet vluchten als haar huwelijk instort en daarmee ook een schuldenberg tevoorschijn komt. Ze neemt uit noodzaak haar intrek boven het bordeel dat ze van haar vader heeft geërfd. Sylvia beseft dat ze alleen gelukkig kan worden als ze afrekent met demonen uit haar verleden.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1