Camelot

7.3 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkStarz
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Starz
Camelot is een Britse fantasyserie van de zender Starz. De serie ging in première op 1 april 2011.

Engeland zit in de penarie en chaos nadat Koning Uther plotseling en onverwacht kom te overlijden. de Magier Merlijn voorziet in zijn visioenen een toekomst gevuld met donderheid. Merlijn zorgt ervoor dat Arthur, de zoon van Uther de troon kan opvolgen. Morgana, de half-zuster van Arthur is hier op zijn zachts gezegd niet blij mee. En za zal alles proberen om Arthur van de troon te stoten. Dit zal niet zonder enig bloedvergieten gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Camelot - Seizoen 1

Nieuws (5)

De eerste beelden van de laatste afleveringen van de avonturenserie Vikings zijn uitgebracht. De afleveringen worden eind dit jaar, begin volgend jaar verwacht.
25 jul 2020
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 apr 2018
3
Martin Scorsese gaat samenwerken met Michael Hirst aan een nieuwe serie rond de jonge jaren van de Romeinse leiders, The Caesars. De Amerikaanse regisseur Martin Scorsese gaat zich samen met de Britse schrijver...
13 feb 2018

Populaire reacties (5)

9
28 aug 2014
Ik vond het ook meevallen dat het slecht was. De cliffhanger aan het einde van seizoen 1 was wel erg spannend. Jammer dat het zo open stopt!
-
27 mrt 2014
goede serie jammer dat er geen vervolg komt

Vergelijkbare series