Callboys

7.7 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
7.7 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2016 - heden
NetwerkVIER
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:VIER
Callboys is een Belgische zwarte dramedyserie van de zender VIER. De serie ging in première op 8 september 2016.

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (2)

Callboys - Seizoen 1

8.5

Callboys - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (10)

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
30 okt 2018
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
20 okt 2018
Ook voor de maand oktober hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
28 sep 2018

Vergelijkbare series