Callboys

7.7 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
7.7 / 10
2seizoenen/14afleveringen/2016 - heden
NetwerkVIER
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2016 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:VIER
Callboys is een Belgische zwarte dramedyserie van de zender VIER. De serie ging in première op 8 september 2016.

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met dat tikje meer, bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een zekere en veilige oase. De drie bevriende gigolo’s hebben de handen in elkaar geslagen om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7
Seizoen 2
0 / 7

Recensies (2)

Callboys - Seizoen 1

8.5

Callboys - Eerste aflevering

8.5

Nieuws (13)

Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2019 en behandelt de categorie teleurstellende series. Tussen maandag 6 januari t/m maandag 3 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
vr 3 januari
10
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
2 sep 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2

Vergelijkbare series

Het Eiland
5 stemmen
De Ronde
2 stemmen
In de Gloria
2 stemmen
Friends
1 stem