Call Your Mother

-
30 min
Komedie
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2021 - heden
NetwerkABC
1x1 13 januari 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2021 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:ABC
Call Your Mother is een Amerikaanse komedieserie van de zender ABC. De serie ging in première op 30 november -0001.

Een moeder met een leeg nest vraagt ​​zich af hoe ze alleen is terwijl haar kinderen duizenden kilometers verderop hun beste leven leiden. Ze besluit dat haar plaats bij haar familie is en terwijl ze zichzelf weer in hun leven inbrengt, beseffen haar kinderen dat ze haar misschien meer nodig hebben dan ze dachten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Call Your Mother.

Nieuws (6)

In december nemen enkele series van de Alfabet-zender vakantie op, om in januari 2021 weer van start te gaan. Ook beginnen enkele (nieuwe) series of series krijgen een nieuw tijdslot.
za 21 november
ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
vr 18 september
ABC heeft besloten vijf van de bestelde pilots te gaan filmen, drie pilots worden verschoven en een aantal zullen niet meer gemaakt worden voor ABC.
30 jun 2020