Black Jesus

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/31afleveringen/2014 - heden
NetwerkAdult Swim
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min2014 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Adult Swim
Black Jesus is een Amerikaanse komedieserie van de zender Adult Swim. De serie ging in première op 7 augustus 2014.

Black Jesus speelt zich af in het Californische stadje Compton, waar een zwarte Jezus in zijn wijk liefde en verdraagzaamheid predikt. Met alle hilarische, vrolijke en minder vrolijke, gevolgen van dien. Tot op heden is Compton vooral bekend om het monument dat daar ter nagedachtenis van Martin Luther King is opgericht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 3
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Black Jesus.

Nieuws (5)

Netflix heeft groen licht gegeven aan de nieuwe komedie serie Sneakerheads, daarnaast hebben ze gelijk een premièredatum bekend gemaakt.
zo 23 augustus
1
De Amerikaanse acteur en komiek John Witherspoon is overleden. Hij is 77 jaar geworden en overleed thuis in Sherman Oaks, bij Los Angeles.
30 okt 2019
De 12 van Schouwendam, Alta Mar, Shameless (US), The Witcher, Penoza, prijsvragen en een prijsvraag antwoord, casting nieuws en nieuws over AppleTV+ en Disney+. Er was weer veel nieuws in de week van 9 tot en met 15 september. Lees het hieronder.
16 sep 2019
2