Black-ish

7.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_gumstarr
7
08 dec 2014 17:46 -
Na de Arnolds, de Conners, de Huxtables, de Seavers, de Keatons, de Tanners, de Dunphies, de Banksen, de Bundies, de Taylors en de Crawleys is er met de Johnsons weer een nieuwe familie wiens dagelijkse beslommeringen via de beeldbuis te volgen zijn. Lekker een beetje gluren bij de virtuele buren om te zien hoe zij omgaan met alle ellende die het zijn van een gezin met zich mee kan brengen.

Dre (niet de dokter) en Rainbow gaan lekker. Hij zet mensen aan het werk bij een groot reclamebureau en zij wroet als chirurg in opengereten lichamen. Ja natuurlijk is ze chirurg, anders zou dat wroeten wel heel erg onverantwoord zijn. Tussen al dat careerbuilding door hebben ze óók nog kans gezien om vier koters in elkaar te knutselen. Die kinderen groeien op in een voornamelijk blanke omgeving, waardoor Dre zich begint af te vragen of zij hun black roots wel genoeg meekrijgen.

In Amerika heeft – voornamelijk de eerste aflevering van – deze serie nogal wat stof doen opwaaien. Hij zou racistisch zijn en een karikatuur neerzetten van de donkere Amerikaan. Ik vertel dit er natuurlijk alleen maar even bij, zodat de twijfelende lezers onder jullie nu helemáál benieuwd zijn naar dit stukje lachwerk. Stelletje sensatiezoekers. De realiteit is dat deze tere zieltjes gewoon moeten inzien dat Black-ish een hele grappige serie is. Niets meer, niets minder. Een serie waarin naast de universele dagelijkse bezigheden van de mensch inderdaad ook ruimte is voor straight je het haar van je dochter wel of niet, kennen donkere mensen elkaar écht allemaal en hoe zit het nou met the nod? Ik vind het leuk en ik denk jullie ook.
Reageer
avatar_patrick_1987
7
07 okt 2014 01:49 -
Bedoel gecanceld lol
Reageer
avatar_patrick_1987
7
07 okt 2014 01:48 -
Net de eerste aflevering gezien, en ben behoorlijk onder de indruk, hopelijk blijft deze serie goed scoren, met een mooie opening van 11,1 miljoen kijkers, hopelijk blijft de kijkcijfers stabiel, bij voorspelling van de redactie word geschat op 73 procent dat deze serie vernieuwd word, hopelijk zitten ze er naast.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
04x23
TnTNL
17 mei 08:11
"The Alphabet Network is sticking with the Johnsons (even if the Johnsons don’t stay together). ABC has renewed its Black-ish TV show for a fifth season." -- Ik haak af, laterrrr
04x21
TnTNL
16 mei 21:05
Nare, nare aflevering. Heb serieus de neiging om af te haken. Hier kijk ik niet voor!
04x20
TnTNL
24 apr 07:48
Oeh wat een nare aflevering was dit...
01x03
TnTNL
16 nov 22:36
Deze aflevering was echt grappig!