Billie vs Benjamin

7.5 / 10
30 min
Comedy, Romantiek
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2022 - 2024 
NetwerkStreamz
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min20222024 (Beëindigd)
Genres:ComedyRomantiek
Netwerk:Streamz
Billie vs Benjamin is een Belgische comedyserie van de zender Streamz en VTM. De serie ging in première op 17 januari 2022.

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend - en dus verkleed - zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse 'trut’ in Billie en de rechtse 'lul’ in Benjamin naar boven haalt. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden.

'Billie vs Benjamin' gaat over hoe angst en polarisatie het pad van de liefde onmogelijk maken. Over hoe mensen per sé gelijk willen halen en daarvoor steeds extremere standpunten innemen. Ieder vanuit zijn eigen bubbel, gesteund door vrienden op social media. Ook Billie en Benjamin zitten elk in hun eigen bubbel. Ook zij zijn bang. Bang dat ze niet genoeg zijn, bang dat er niet genoeg gaat zijn voor iedereen in onze maatschappij. En als hun angst het overneemt en leidt tot een blinde haat voor de tegenpartij… welke plaats krijgt hun liefde dan nog?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Billie vs Benjamin