Bad Banks

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Het tweede seizoen van de Duitste dramaserie, met Barry Atsma (KLEM) in een van de hoofdrollen, zal over een aantal dagen te zien zijn bij Netflix.
6 nov 2020
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2018 en behandelt de categorie niet Engelstalige series. Vanaf maandag 7 januari tot en met maandag 4 februari kun jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.
26 dec 2018
4
Barry Atsma heeft vrijdagavond de Deutscher Schauspielpreis gewonnen, een grote Duitse acteerprijs. De Nederlandse acteur won het beeldje voor zijn rol in de Duitse tv-serie Bad Banks.
15 sep 2018
Sinds dinsdag 24 juli is de Duitse serie Bad Banks te zien bij AVROTROS op NPO 1. In Bad Banks speelt Barry Atsma een beruchte bankier die bekend staat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid.
25 jul 2018
4
Buitenlandse series zijn bij onze oosterburen vaak in het Duits nagesynchroniseerd te zien. NPO draait nu de rollen om: de Duitse serie Bad Banks, met ‘onze’ Barry Atsma in de hoofdrol, wordt door hem zelf in het Nederlands ingesproken en uitgezonden.
19 jul 2018
3
De internationale coproductie Bad Banks wordt vanaf 24 juli op NPO 1 uitgezonden. In de serie speelt Barry Atsma een bankier die het niet zo nauw neemt met risico's.
31 mei 2018
Barry Atsma is vanaf 3 maart te zien in de Duitse thrillerserie Bad Banks. De blonde adonis speelt als enige Nederlander in de door ZDF geproduceerde reeks. Atsma speelt Gabriel Fenger, een beruchte bankier die...
2 mrt 2018
"It's Showtime everybody. Showtime" Rellik Ik zou, net als in navolging van de Britse misdaadserie Rellik, de column van onder naar boven lezen. Maar ik denk dat het, in tegenstelling tot de serie, niet over zou...
24 feb 2018