Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bad Banks met Barry Atsma vanaf 24 juli op NPO 1

De internationale coproductie Bad Banks wordt vanaf 24 juli op NPO 1 uitgezonden. In de serie speelt Barry Atsma een bankier die het niet zo nauw neemt met risico's.

Atsma is de enige Nederlandse acteur in de door ZDF geproduceerde serie. Hij speelt de rol van Gabriel Fenger, een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. In de serie staan we aan het begin van de Duitse bankencrisis. Fenger komt leiding geven aan Investment Banking om de bank uit de problemen te helpen. Of dat lukt is nog maar de vraag.

Embed from Getty Images
Barry Atsma

De Nederlandse acteur wordt vergezeld door Tobias Moretti (Kommissar Rex) en hoofdrolspeelster Paula Beer, die op het filmfestival in Venetië een prijs won voor haar rol in de film Frantz. De financiële thrillerserie ging al op 21 februari 2018 in première op het Internationale Film Festival van Berlijn.

Het is niet de eerste keer dat Atsma in een buitenlandse film of serie te zien is. Hij speelde in de BBC-serie Tatau en de film Hector and the Search for Happiness.

De zesdelige miniserie Bad Banks is vanaf 24 juli om 21.00 uur op NPO 1 te volgen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Long Live the Queen
Long Live the Queen
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bad Banks