Bad Banks

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bad Banks met Barry Atsma vanaf 24 juli op NPO 1

De internationale coproductie Bad Banks wordt vanaf 24 juli op NPO 1 uitgezonden. In de serie speelt Barry Atsma een bankier die het niet zo nauw neemt met risico's.

Atsma is de enige Nederlandse acteur in de door ZDF geproduceerde serie. Hij speelt de rol van Gabriel Fenger, een beruchte bankier die bekendstaat om zijn hoge winsten en zijn risicovolle beleid. In de serie staan we aan het begin van de Duitse bankencrisis. Fenger komt leiding geven aan Investment Banking om de bank uit de problemen te helpen. Of dat lukt is nog maar de vraag.

Embed from Getty Images
Barry Atsma

De Nederlandse acteur wordt vergezeld door Tobias Moretti (Kommissar Rex) en hoofdrolspeelster Paula Beer, die op het filmfestival in Venetië een prijs won voor haar rol in de film Frantz. De financiële thrillerserie ging al op 21 februari 2018 in première op het Internationale Film Festival van Berlijn.

Het is niet de eerste keer dat Atsma in een buitenlandse film of serie te zien is. Hij speelde in de BBC-serie Tatau en de film Hector and the Search for Happiness.

De zesdelige miniserie Bad Banks is vanaf 24 juli om 21.00 uur op NPO 1 te volgen.

Vorige aflevering
Long Live the Queen
Long Live the Queen
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00