Baby Daddy

7.8 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
6seizoenen/100afleveringen/2012 - 2017 
NetwerkFreeform
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20122017 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Freeform
Baby Daddy is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. De serie ging in première op 20 juni 2012.

Baby Daddy volgt het leven van de 23-jarige Ben (gespeeld door Jean-Luc Bilodeau). Ben had anderhalf jaar geleden een onenightstand met verregaande gevolgen. Hij blijkt bij de vrouw, die intussen ter dood werd veroordeeld, een kind verwekt te hebben. Plots moet hij zich ontfermen over zijn zeven maanden oude dochtertje.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 22
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 20
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 11
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Baby Daddy.

Populaire reacties (3)

avatar anonymous
-
8 apr 2017
Iemand enig idee hoe ik seizoen 5 kan bekijken met Nederlandse ondertiteling??
avatar SLP
8
30 aug 2012
Net de laatste aflevering van seizoen 1 gezien. Deze serie was voor mij toch wel een prettige verrassing. Wat een heerlijke droge humor! Ik raad deze serie aan aan iedereen die van luchtige sitcoms houdt! Het verhaal is vrij simpel: Ben, zijn broer Danny en vriend Tucker wonen samen in een appartement als daar opeens een baby voor de deur staat. Het blijkt het kind van Ben en een scharrel te zijn. Ben besluit het kind te houden, maar weet totaal niet hoe hij met zijn baby om moet gaan. Zijn lompe, maar hilarische moeder wilt maar al te graag helpen met de opvoeding. Daarnaast is er ook nog Riley, het meisje dat op de middelbare school een lelijk dikkerdje was, maar nu zeer goed opgedroogd is. Riley heeft een stiekeme crush op Ben, die haar alleen ziet als gewoon een vriendin. Om het nog ingewikkelder te maken is broer Danny juist tot over zijn oren verliefd op Riley.. Vanaf 2013 wordt seizoen 2 uitgezonden, hopelijk wordt dat net zo leuk als seizoen 1!

Vergelijkbare series

Baby Daddy