Baby Daddy

7.8 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_anonymous
-
08 apr 2017 20:50 -
Iemand enig idee hoe ik seizoen 5 kan bekijken met Nederlandse ondertiteling??
Reageer
avatar_SLP
8
30 aug 2012 23:51 - 22 sep 2021 04:46
Net de laatste aflevering van seizoen 1 gezien. Deze serie was voor mij toch wel een prettige verrassing. Wat een heerlijke droge humor! Ik raad deze serie aan aan iedereen die van luchtige sitcoms houdt! Het verhaal is vrij simpel: Ben, zijn broer Danny en vriend Tucker wonen samen in een appartement als daar opeens een baby voor de deur staat. Het blijkt het kind van Ben en een scharrel te zijn. Ben besluit het kind te houden, maar weet totaal niet hoe hij met zijn baby om moet gaan. Zijn lompe, maar hilarische moeder wilt maar al te graag helpen met de opvoeding. Daarnaast is er ook nog Riley, het meisje dat op de middelbare school een lelijk dikkerdje was, maar nu zeer goed opgedroogd is. Riley heeft een stiekeme crush op Ben, die haar alleen ziet als gewoon een vriendin. Om het nog ingewikkelder te maken is broer Danny juist tot over zijn oren verliefd op Riley.. Vanaf 2013 wordt seizoen 2 uitgezonden, hopelijk wordt dat net zo leuk als seizoen 1!
Reageer
avatar_anonymous
-
02 jul 2012 20:11 - 22 sep 2021 04:46
Eerste episode gezien.Niet al te veel 'comedy' aan te pas maar zeker een leuke 22 minuten durende serie!
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar wiggle47
01x07
wiggle47
11 aug 11:51
Geweldig, deze show wordt steeds beter. Het begin was vrij boring en te simpel, typisch zo een zomer-stop-snel bedachte serie-. Maar werd toch grappig na elke aflevering. De moeder Boni, geweldig gespeeld in deze episode.
Baby Daddy