Ashes to Ashes

7.6 / 10
58 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
3seizoenen/24afleveringen/2008 - 2010 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20082010 (Beëindigd)
Genres:Detective
Netwerk:BBC One
Ashes to Ashes is een Britse detectiveserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 7 februari 2008.

Ashes to Ashes speelt zich af begin jaren 80. Net als moederserie Life on Mars, gesitueerd in het jaar 1973, is de titel ontleend aan een nummer van David Bowie. De 35-jarige politieagente Alex Drake wordt neergeschoten en belandt daardoor in 1981, de periode vlak voordat haar ouders bij een bomaanslag om het leven kwamen. Ze helpt moordzaken op te lossen met de middelen uit die tijd maar met de kennis van 2008. Tussen de opdrachten door wordt Alex er via televisie en computer aan herinnerd dat ze eigenlijk in coma ligt en dat de dokters haar weinig kans geven.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3

Populaire reacties (1)

avatar tweemaalh
8.7
27 okt 2020
Ik herinner me dat ik als tiener wat afleveringen van deze serie met mijn ouders had gekeken toen Nederland 3 het nog uitzond. Begin dit jaar had ik Life on Mars al gezien en nu besloot ik om ook deze vervolg/spinoffserie van begin tot eind te kijken.

En wat vormen die twee series een prachtig geheel. Fantastische acteurs (met Philip Glenister als hoogtepunt), heerlijke sfeer en een intrigerend mysterie. Life on Mars is op zichzelf een goede serie met een prima einde. Maar Ashes to Ashes weet niet alleen meer van hetzelfde goede werk af te leveren, maar ook nog eens de wereld verder uit te breiden en het verhaal op een fantastische manier voort te zetten en af te sluiten. Chapeau voor de makers!

Vergelijkbare series

Life on Mars
5 stemmen
Torchwood
2 stemmen
Mad Dogs
2 stemmen
Dexter
1 stem
Hustle
1 stem
Ashes to Ashes