Ally McBeal

7.6 / 10
42 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
5seizoenen/112afleveringen/1997 - 2002 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min19972002 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:FOX
Ally McBeal is een Amerikaanse dramedyserie van de zender FOX. De serie ging in première op 8 september 1997.

Ally McBeal gaat over Ally McBeal, een jonge advocate, gespeeld door Calista Flockhart. Zij is werkzaam bij het fictieve advocatenkantoor Cage & Fish in Boston, gevuld met enkele bijzonder excentrieke advocaten. Met haar collega's bezoekt ze geregeld een bar, waar meestal zangeres en castlid Vonda Shephard optreedt. Een bijzonder aspect van het kantoor zijn de zogenaamde unisex-toiletten. De mannen- en vrouwenwc's zijn niet gescheiden van elkaar, en meestal vinden hier belangrijke ontboezemingen en ontwikkelingen plaats. De rechtspraak krijgt nauwelijks aandacht in de serie. Rechtszaken worden gebruikt als plotmiddelen om te filosoferen over liefde, seks en romantiek en de verhoudingen tussen mannen en vrouwen, en om het leven van de karakters, voornamelijk Ally zelf, te sturen. De show maakt gebruik van fantasiebeelden om de innerlijke gedachten en gevoelens van karakters uit te beelden. Zo rolt Ally McBeals tong letterlijk uit haar mond bij de aanblik van een aantrekkelijke man, komt er daadwerkelijk stoom uit haar oren bij grote ergernis en wordt ze zeer klein bij grote schaamte.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 21
Seizoen 4
0 / 23
Seizoen 5
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ally McBeal.

Nieuws (11)

CBS heeft in augustus 2019 een nieuwe televisieserie besteld bij de schrijver en producent David E. Kelley, op basis van de romans van Michael Connelly.
20 feb 2020
Volgens The Wrap heeft CBS een nieuwe televisieserie besteld bij de schrijver en producent David E. Kelley, op basis van de romans van Michael Connelly.
3 aug 2019
Naast een premièredatum is er ook een trailer vrijgegeven van de dramaserie JETT door CineMax.
21 mei 2019
2

Vergelijkbare series